top of page
NOA LANGE

UTÖ
 

Ruudun uusi alkuperäissarja Utö on 8-osainen mysteeritrilleri, jossa suomalaisen ulkosaariston asukkaat kohtaavat oudon ilmiön: kaikki yhteydet ulkomaailmaan katkeavat ja saarelaiset tajuavat olevansa täysin eristyksissä. Rauhallinen yhteiselo saa synkkiä käänteitä, kun pelko, valtataistelu ja menneisyyden demonit alkavat repiä asukkaita erilleen toisistaan. Samalla he yrittävät epätoivoisesti selvittää, mistä mysteerissä on kyse. Kuinka pitkälle ihminen on valmis menemään pelastaakseen itsensä ja perheensä? . Alkaa Nelosella ja Ruudussa 18. tammikuuta. TRAILERI TULOSSA!

SAVELA
 

Pössyn roolia oli hauska näytellä! Heittäydyin kuvauksissa improamaan, sillä sain aika lailla vapaat kädet roolihahmon luomiseen. Pössylle frendit ovat kaikkein tärkeimpiä. Omalaatuiset mielenkiinnon kohteet tekivät Pössystä huvittavan ja sympaattisen hahmon. KATSO TRAILERI:

HÄRÄNTAPPOASE

 

Rutanen on ensimmäinen iso roolini. Oli kiinnostavaa opetella puhumaan murteella. Eniten opin action-kohtauksesta, jossa riitelin Allun kanssa. Oli mahtava tutustua alan konkareihin sekä uusiin tekijöihin. Rutanen on puhelias juntti, joka luuli alussa liikoja itsestään, mutta toimi lopulta rauhallisena välienselvittäjänä ja luotettavana ystävänä. KATSO TRAILERI:

ENSIMMÄINEN MAINOKSENI

 

Kuvaukset kestivät päivän ja näin ensimmäistä kertaa elokuva-alan toimintaa. Tämän jälkeen tiesin, että sovin paremmin kameran eteen kuin teatterin lavoille. KATSO MAINOS:

bottom of page